Bilfoliering Stockholm – extra skydd till bilen 

Hur irriterande är det inte att som bilägare se att ett stenskott skapar en skada i lacken? Hur är känslan när man kommer ut från en affär, går fram till sin bil och ser att en bil bredvid repat lacken i samband med att den ska åka därifrån? Bilar kan skadas och ju nyare bil det handlar om – desto större blir konsekvenserna sett till värdeminskning. 

Genom en bilfoliering i Stockholm kan du addera ett extra skydd på din bil och därigenom också bibehålla ett högre värde, samtidigt som din bil alltid har den där härligt krispiga glansen.

 Bilfoliering är en relativt ny metod där man sätter en slags hinna av vinyl över den befintliga lacken och därigenom både får ett effektivt skydd mot mindre skador och samtidigt också en bil som ser snyggare ut under en längre tid. 

Bilfoliering Stockholm – unika möjligheter

Det finns även andra fördelar med en bilfoliering i Stockholm. En sådan handlar om att skapa en unik bil – utan att behöva betala dyrt för en omlackering. Det finns många idag som väljer en vit bil och folierar den snarare än att leta efter den färg man egentligen vill ha. En bilfoliering kan nämligen utföras i exakt vilka färger som helst och man kan även välja att förvandla bilen från matt till blank – eller vice versa. 

Kort sagt: en bilfoliering i Stockholm ger en bilägare nästan oändliga möjligheter att skapa den bil man drömmer om. Kostnaden är – i jämförelse med en lackering – låg och livslängden ligger på 5-8 år. Samtidigt kan man också på ett relativt enkelt sätt ta bort folieringen om man skulle ångra sig och vilja ha tillbaka bilen originalutseende. Det finns enbart fördelar med detta val. Har du tröttnat på bilens utseende och på mindre skador? Se över detta alternativ!