Snabbt däckbyte i Göteborg

Lyckan kan vara att bara svänga förbi en däckfirma i Göteborg när det är dags för säsongens däckbyte. Däckfirman har dessutom koll på vilka däck som ska på.

Solen sken och äntligen var det lunchdags. Idag fick det bli något snabbt då det var dags att åka och byta däck. Kent funderade på alla gånger han dragit sig för att själv göra däckbyte i Göteborg. Innan han flyttat till staden hade han gillat att göra det men då hade han varit betydligt yngre.

För bara ett par år sen hade ett däckbytet övergått till rena däckverkstaden då barnen hade kommit förbi med sina bilar. För att inte tala om garaget som hade omvandlats till en förvaringsplats för alla olika däckmodeller.

Numera lämnas bilen för däckbyte i Göteborg

Förra året hade han sagt stopp. Nu fick de ta hand om sina egna däckbyten. Själv skulle han låta däckfirman i stan ta hand om hans bil.

Däckbytet hade avslutats med att han bestämt sig för att lämna däcken på firmans däckhotell. Där skulle personalen göra rent däcken och gå igenom dem ordentligt. Sen fick de en plats på hotellet tills det var dags att sätta på dem igen.

De sålde även däck så allt han behövde fanns på en och samma plats. Det här var andra året, men han visste att han aldrig mer skulle göra jobbet själv. Däckverkstadens personal var så snabba och allt fungerade perfekt. Dessutom var de både kunniga och trevliga. Något som även barnen insett och därför följt hans exempel.

Publicerat den
Kategoriserat som Verkstad